Örngott i Mullbärssilke

Örngott i Mullbärssilke

275,00 kr
Inkl. moms

Örngott i ren mullbärssilke med måttet 50x75cm, i naturlig elfenbensvit färg.

Kvantitet
  Slut i Lager

Dessa örngott ger minimal friktion mot hud och hår, då Mullbärssilke är det mjukaste och lenaste fiber som finns. Örngottet ger även extra hög konfort då materialet är temperaturreglerande, vilket underlättar en god natts sömn.

Mer om silke och tvättråd i "Mer information" nedan.

Silke är ett rent naturmaterial som andas på ett annat sätt änmånga andra material, detta tack vare den luftiga och spiralformade silkefibern.

Silke är erkänt bäst på att anpassa sig direkt efter kroppens behov: transportera bort fukt och är värmereglerande - håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt. Värmen från kroppen fångas upp i silkefibrernas ihåligheter och behåller din naturliga kroppsvärme genom att silket andas.

Silke konserverar inte värme och skapar inte statisk elektricitet som drar till sig partiklar och damm. Kvalster och bakterier trivs inte i silke och är därför ett bra alternativ även för personer med allergibesvär.

Tvättråd:

Detta material är avstötande från kvalster, damm och partiklar samt ett material som andas, vilket gör att dessa håller sig rena länge. Därför räcker det ofta med att vädra istället för att tvätta. Kan tvättas vända ut och in i 30 grader med fintvättsprogram (dock att föredra handtvätt). Använd gärna enzymfria tvättmedel. Ren vit vinäger kan tillsättas för att neutralisera materialet och för att behålla sidentygets naturliga lyster.

SILKPC

Product Comments

Kommentarer (0)