News

Drömmen om ett Bed & Breakfast med komfort i fokus
0 kommentarer
27 visningar

Alla har vi nog någon gång sovit på hotell, Bed and Breakfast, vandrarhem eller liknande. Och vet att när det kommer till att få en riktigt god natts sömn, är komfort det absolut viktigaste. Känslan av att lägga sig dem där vita, fräscha, mjuka lakanen är oslagbar, eller hur? Har du också drömt om att öppna ett eget litet Bed and Breakfast på landet eller i stan och vill ha samma känsla som på lyxhotellen? Det är lätt fixat!

Sov bättre med Egyptisk Bomull
0 kommentarer
3 visningar

Visst är det viktigt att välja rätt sängkläder när man spenderar ungefär en tredjedel av sitt liv till att sova? Hur skulle det kännas att sova lyxigt, och dessutom veta att sängkläderna du sover i är miljövänliga? helt fantastiskt, eller hur! Välj lakan med GOTS-certifikat för miljöns skull, bidra till en bättre värld - och somna med gott samvete varje natt.

Egyptisk bomull och Feng Shui.
0 kommentarer
12 visningar

Den forntida kinesiska metoden med Feng Shui hjälper oss att balansera våra hem och skapa ett mer balanserat liv i välbefinnande för vila, rum efter rum i vårt hem.Ofta är vår uppmärksamhet i sovrummet, där vi vilar och laddar våra energier

Lyxiga bomullslakan för lyxiga hem
0 kommentarer
8 visningar

Vem vill inte att deras hem ska vara som ett lyxhotell, men utan att vara ett hotell? Jag gissar att de flesta. Det handlar om att börja med de enkla sakerna: placera möbler och föremål på ett sådant sätt att det blir ordning och reda, och att ha handdukar som alltid är rena och mjuka, nya lakan, smidiga och omslutande till beröringen.

Vad är GOTS-certifiering?
0 kommentarer
53 visningar

Sedan introduktionen 2006 har GOTS visat sin praktiska genomförbarhet och stöds av tillväxten i konsumtion av organiska fibrer och efterfrågan på en enhetlig bearbetningskriterier från industrin och detaljhandeln.

Lakan för sängar på 150cm är de mest efterfrågade
0 kommentarer
85 visningar

150 cm egyptiska king bomullslakan är utan tvekan de mest efterfrågade vid köp av sängkläder idag, och med goda skäl. Den högsta efterfrågan är på dubbelsängar, vilket är trenden i stil och komfort i nuvarande sovrum, och bomullslakan är bekväma och hållbara. Storlekar på sängkläder i hemmet varierar avsevärt från barnsängar till 200 x 200 "superking." Var uppmärksam när du köper dina bomullslakan som din madrass har uppmätt inte bara för längd och bredd, utan också höjd. Tänk också på att bomull krymper mellan 2 och 4%. Med ett bra märke och att följa tvättinstruktionerna är denna minskning minimal. Vissa grundläggande kunskaper om sängar hjälper dig att köpa de bästa lakanen som passar dina behov.

Varför ska jag välja egyptisk bomull?
0 kommentarer
128 visningar

Egyptisk bomull - Bomullen alla talar om som världens finaste. Och visst är det sant! Har du någon gång provat att sova i egyptisk bomull förstår du säkert varför den är så omtyckt! om inte, här är anledningarna till varför du borde byta till egyptisk bomull redan idag

Vilken trådtäthet passar mig?
0 kommentarer
50 visningar

Vilken trådtäthet passar mig? Trådtäthet är antalet trådar i varje kvadrattum och generellt sett, högre trådtäthet ger mer lyxig, tät och mjuk känsla i materialet. Kvaliteten på garnet är också mycket viktig del av känslan i produkten, så trådtätheten säger inte alltid allt om tyget.

Handdukar i egyptisk bomull, oslagbar komfort.
0 kommentarer
69 visningar

Få upplevelser kan matcha känslan av att komma ur ett badkar och mysa in sig i en stor, absorberande mjuk handduk. Du kommer att uppleva upplevelsen ännu mer utsökt om du använder en handduk i ren egyptisk bomull. Även om handdukar i egyptisk bomull är vanligare på lyxhotell och spa, bör du inte missa flera delar av denna magnifika genre och njuta av det direkt i ditt eget hem.